Časté dotazy

Jak a kde mohu nakoupit? Jak přijímáte objednávky?

Objednávky přijímáme telefonicky na čísle 723 710 360, e-mailem na matevareno@seznam.cz nebo přímo na našich internetových stránkách v "e-shop košíku" https://www.matevareno.cz/e-shop/

Nákup vám přivezeme ve stanovený den přímo k vám domů či do práce, anebo si objednávku můžete ve stanovený čas vyzvednout osobně ve "výdejovém okénku" naší kuchyně.

Jak si objednám na vašich stránkách?

V záložce e-shop si vyberete jídlo, o které máte zájem, a vložíte ho do košíku. Požadované množství upravíte přímo v košíku.

Jaká je cena za rozvoz?

Po Ledči a okolí je při objednávce za min. 300 Kč rozvoz zdarma

Po Světlé a okolí je rozvoz zpoplatněn částkou ______ Kč.

Po Humpolci a okolí je rozvoz zpoplatněn částkou _____ Kč.

Kam jídla rozvážíte?

Ledeč nad Sázavou, Světlá nad Sázavou, Humpolec a jejich okolí

Lze si domluvit individuální termín závozu?

Ano, zavolejte na telefon 723 710 360 a domluvte si, co potřebujete.

Jaké jsou možnosti platby?

Platit můžete v hotovosti, bezhotovostně platební kartou nebo bankovním převodem předem.

Jak dlouho jídla vydrží?

Chlazená jídla mají, při dodržení skladovacích podmínek, trvanlivost minimálně 3 dny, mražená jídla vám vydrží, při dodržení skladovacích podmínek, minimálně 6 měsíců.

Do jídel nepřidáváme žádné konzervační látky.

Jak jídla ohřeji?

Naše jídla jsou již uvařená, máte je připravena v lednici a kdykoli do 10 minut ohřejete třeba tři různé pokrmy.

Naše jídla stačí vyndat z lednice či mrazáku a ohřát v mikrovlnné troubě nebo na sporáku. Plastový obal, ve kterém je jídlo zabaleno, je vhodný k ohřevu v mikrovlnné troubě.

Postup jak ohřát:

a) přímo v obalu v mikrovlnné troubě (nezapomeňte obal propíchnout alespoň na 2 místech)

b) na sporáku - jídlo přelejte z krabičky do kastrůlku a ohřejte běžným způsobem

Teplé pokrmy již jen nandáte na talíř anebo je můžete konzumovat přímo z krabičky.

Jak jídla uchovám?

Chlazená jídla je zapotřebí skladovat v lednici při teplotě 5 °C, mražená jídla je nutné uchovávat v mrazicím boxu.

Kde vaříte a jaké máte vybavení?

Veškeré pokrmy připravujeme v profesionální kuchyni v Ledči nad Sázavou. Kuchyně je osazena gastronomickým vybavením od klasických velkokapacitních kotlů a pánví, trub a pecí až po profesionální zchlazovací a zmrazovací techniku. Neodmyslitelnou součástí vybavení je také zařízení pro hygienické balení a uchování potravin a pokrmů.

Jaké suroviny používáte?

Vaříme ze základních surovin, kterými jsou maso, mouka, vejce, mléko, zelenina a koření. Nepoužíváme žádné přídatné látky ani konzervující přísady.

Jak jsou jídla balena?

Bezprostředně po uvaření jsou všechny pokrmy šokově zchlazeny na 3 °C a následně naporcovány do potravinářských obalů a hygienicky uzavřeny speciální potravinářskou fólií. Manipulace s jídlem během celé procedury je vysoce hygienická, všichni pracovníci mají ochranné oděvy, jednorázové potravinářské rukavice a ochranné roušky.

Pro koho jsou jídla určena?

Naše "hotovky" jsou určeny všem bez rozdílu věku a pohlaví. S naším jídlem v lednici či v mrazáku vás nic nezaskočí.

Může se stát, že:

  • přijdete s dětmi z venku déle, než jste předpokládali. Nic se neděje, sáhnete do lednice či do mrazáku a do 10 minut můžete večeřet (dokonce i každý něco jiného).
  • máte doma omladinu, která nechce jíst nic jiného než pizzu. S našimi 5 druhy na mrazáku máte vystaráno!
  • staráte se o rodiče či příbuzné. Se zásobou našich hotovek máte jistotu, že se vaši blízcí kvalitně najedí a že manipulace s našimi hotovými jídly není složitá ani pro seniory.
  • chcete strávit víkend na chatě jinými aktivitami než vařením. S naším jídlem nemáte problém a ani spoustu špinavého nádobí.
  • chcete změnu stravování v práci
  • žijete sami a vařit se vám pro jednoho nevyplatí.