Balení a ohřev

Chlazené jídlo vakuově balené.  Hotové šokově zchlazené jídlo je vloženo a zataveno do varného potravinářského sáčku, ze kterého byl před jeho uzavřením odsát vzduch. Vakuové balení prodlužuje trvanlinost pokrmu na minimálně 21 dní od data výroby. Ohřátí takto zabaleného jídla je velmi snadné - sáček s hlavním jídlem a přílohou vložíte do hrnce se studenou vodou a spotřebič nastvíte na teplotní stupeň číslo 4-5 a ohříváte po dobu cca 10 minut. Po ohřátí sáček rozstříhněte a servírujte. Skladování v lednici při teplotě do 4°C.

Chlazené jídlo v potravinářských plastových krabičkách, jejichž vršek je opatřen strhávací fólií. Vhodné k ohřevu v mikrovlnné troubě. Před ohřevem folii propíchněte alespoň na dvou místech, Přílohu ohřívejte vždy samostatně. Konzumace možná přímo z krabičky anebo si ohřáté jídlo naservírujete na talíř. Aranžmá je na vás, Záruka takto baleného jídla je 5 dní od data výroby. Skladování v lednici při teplotě 2°C až  4°C

Výhody chlazeného jídla

- snadná a rychlá příprava

- najdete ho vždy v lednici

- bez přidaných konzervačních látek

- různé druhy jídel ohřejete najednou

- každý člen domácnosti může mít něco jiného

- rychlá doba ohřevu (do 10 minut)